het Span,

Online opvallen

Een originele website, bovenaan staan in Google en veel online gezien worden!

Wij maken originele websites op maat. Een website is een belangrijk verlengstuk van je bedrijf of organisatie. Daarom stemmen wij het ontwerp volledig op jou en je klant af om ervoor te zorgen dat het eindproduct bij je past!

 

Standaard maken wij een website die makkelijk te onderhouden is en geschikt voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Aan de basis hiervan staat Wordpress, een gebruiksvriendelijk en veelgebruikt platform dat eenvoudig uit te breiden is met tal van mogelijkheden: zoals een webshop, intranet, online blog, kalender, portfolio of email marketing koppeling. Alles is mogelijk en ook maatwerk koppelingen zijn een optie.

Er is werkelijk geen grens voor wat je kunt bereiken met je website. Echter vraagt elke extra functie of pagina uiteraard om meer tijd en budget. Zo bouwen wij websites vanaf €1.500,- maar ook websites of webshops van rond de €10.000,-. De prijs is, zoals je begrijpt, afhankelijk van je wensen en doelstellingen.

The sky is the limit

Online marketing

Meer dan alleen websites en webshops

Online adverteren

Door een combinatie van goede SEO en de inzet van Google Ads vergroten we in één klap jouw online aanwezigheid.

hetSpan.online - Veelzijdige webshop, website, marketingplan

Social media

Communiceer jouw boodschap helder, op de juiste kanalen en op de perfecte momenten. Waardoor het razendsnel verspreidt.

Onderhoud en hosting

Wist je dat ±54% van je bezoekers afhaken wanneer een je website niet goed of te traag laadt? Met een solide hostingplatform en structureel onderhoud aan je website haal je het maximale uit je website.

Impressie van het Span.online

Meten is weten

Meet jouw online prestaties

Inzien hoe jouw organisatie online presteert en welke verbeteringen je het meest opleveren. Met het Dashboard van HetSpan.Online heb je de informatie uit o.a. Analytics, Online Advertenties, Zoekmachines, Facebook, LinkedIn en meer, gecombineerd op één gebruiksvriendelijk platform! Door jouw KPI’s en doelstellingen te verwerken in het dashboard heb jij in één beeld alle vitale statistieken tot je beschikking. Samen met ons maandelijks adviesrapport heb jij alle tools in handen om je website, webshop, portaal en online campagne naar een hoger niveau te tillen.

 

Je kunt gebruik maken van ons standaard Dashboard + adviesrapport of een gepersonaliseerd Dashboard in jouw huisstijl, met de statistieken en adviezen waar jij op zit te wachten! Klaar voor gebruik in Periodieke Rapportages, Meetings en Evaluaties.

 

Vanaf €175,- per maand.

Neem contact op!

Copyright © 2018 hetSpan.nl - creatief bureau voor reclame en webdesign

hetSpan.online - Veelzijdige webshop, website, marketingplan