Het Span, grafisch ontwerpen

De kracht van Het Span ligt in originaliteit

‘Wij designen er wat af’. Het maakt niet uit of het om een huisstijl gaat of een compleet werkboek. Vandaag zijn we misschien illustrator en morgen geven we vorm aan een online advertentie. Met een uiterst dynamisch team denken we mee en zoeken we naar de actuele vorm die past. Creatief communiceren, met passie!

Wat zoek je?
Hou je van een tikkie anders, dan hoor je wellicht thuis op onze alternatieve website.

Uniek en eigen uitstraling

Logo & huisstijl

Een logo is het gezicht van je onderneming, daarom is het belangrijk dat het bij je past. Herkenning is de kracht van reclame. Een stevige huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep zich nog meer kan herkennen in de kernwaarden van jouw bedrijf. Een passende en pakkende huisstijl maakt jouw bedrijf herkenbaar én vindbaar.

Wij zoeken naar een creatieve, unieke oplossing die opvalt en overal inzetbaar is.

Illustraties

Illustraties voor social media

Je weet dat je facebook moet vullen, maar waarmee? Bij ons kun je een abonnement afnemen, waarmee wij gegarandeerd jouw social media kanalen bijhouden.

Wij ontwerpen leukje gifjes, bewerken foto’s en maken illustraties die jouw verhaal kunnen vertellen.

Wij helpen bij het vullen van je accounts.

Zeg meer met bewegend beeld

Film & animatie

Mensen kijken graag naar bewegend beeld. Of het nu een bedrijfsfilm of animatie is. Op website’s, Facebook, Instagram, YouTube en veel meer media kom je er talloze tegen. Animaties zijn niet alleen een manier om eenvoudig en beeldend een boodschap over te brengen, maar het zorgt gelijk voor leuke en frisse content waar iedereen graag naar kijkt.

We maken je verhaal duidelijk in een begrijpelijke en vermakelijke vorm.

Verrassen en creëren

Grafisch vormgevers

Wij kunnen je huisstijl consequent en professioneel in elke denkbare vorm gieten.

Waarom heb je een grafisch ontwerper nodig?
Wij proberen je te verrassen met een ontwerp dat bij je past maar zeker niet te zeer voor de hand ligt. Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn we erg secuur. Wij letten op typografie (lettertype), spatiëring, kleurgebruik en zorgen ervoor dat alle documenten die onze studio verlaten hedendaags en technisch in orde zijn.

Een greep uit de producten die we in jouw huisstijl kunnen vormgeven:
Advertenties print en online, brochure, flyer, leaflet, digitaal magazine, nieuwsbrief, Factsheet
Film, clip, video, powerpoint presentatie, social media, briefpapier, envelop, relatiegeschenken, posters, waardepapieren, websites, (online) visitekaartje.

Drukwerk

Producten met zorg bedrukken

In onze studio staat geen drukpers. Wij hebben goede contacten met een aantal drukkerijen. Hierdoor hebben wij de zekerheid dat al ons werk optimaal uit de verf komt op papier, canvas, plastic, hout of relatiegeschenk. Wij fungeren als intermediair tussen opdrachtgever en drukker.

Het Span drukwerk: voor elke uiting een drukwerkspecialist voorhanden.

Fotografie

Product-, reportage- en sfeerfoto’s

Speciaal voor productfoto’s hebben wij een fotostudio in huis. Hiermee kunnen we razendsnel repliceren. Ook kunnen we snel en eenvoudig stockfoto’s inzetten. Dankzij een databank met meer dan 100 miljoen afbeeldingen, vinden we altijd een beeld dat past. Als het om reportage- of sfeerfoto’s gaat, maken we het liefst gebruik van specialisten. Wij zetten de fotograaf in die het best bij de opdracht past.

“I’m not FAT
I’m BOLD