Over ons

Het Span: creatief bureau sinds 1990

Ga in zee met dit team van gedreven professionals

Sinds de start van haar bedrijf formeert Marjan Span een team om zich heen dat bij haar past en dat haar aanvult. Overeenkomst: Vakkennis en passie voor het vak. Zo komt het dat het ‘dreamteam’ van Marjan altijd in staat is om jouw vraag te beantwoorden. Ook buiten de studio vind je professionals die het Span versterken. Die worden op oproepbasis ingevlogen.

Verbinden, sparren, inspireren

Marjan

Vormgever / account manager, 0651164447

Marjan is eigenaar van deze studio. Aanvankelijk een DTP studio, maar al snel uitgegroeid tot specialisten in web-oplossingen, grafisch ontwerpen en (content) marketing assistenten.

Marjan houdt van veelzijdigheid, staat altijd vooraan om nieuwe apparatuur en programma’s uit te proberen en gaat tot het uiterste om bijzondere, creatieve en vernieuwende ideeën ten uitvoer te brengen. Daarvoor heeft ze een team specialisten om zich heen verzameld dat dit doel voor haar kan verwezenlijken. Marjan verbindt, inspireert en verlegd grenzen. Met passie!

LinkedIn Email Telefoon

Analyseren, onderzoeken, ontwikkelen

Erik

UX Designer

Van huis uit is Erik Jansen User Experience designer. Met een achtergrond in interaction design en cognitieve psychologie weet hij precies hoe je mensen online weet te bereiken, hoe ze zoeken en waar ze zoeken. Dat is de ultieme basis bij de vormgeving van een website, online magazine of bij het geven van advies op het gebied van social media.

Erik zoekt, onderzoekt en vindt het prachtig om zijn bevindingen te combineren met prikkelende vormgeving en innovatieve oplossingen.

LinkedIn Email Telefoon

Marjan

Vormgever / account manager

Verbinden, sparren, inspireren

LinkedIn Email Telefoon

Erik

UX Designer

Analyseren, onderzoeken, ontwikkelen

LinkedIn Email Telefoon

Ook voor derden beschikbaar

De reclamestudio

Het meest productief ben je in een inspirerende omgeving

Sinds 2017 zitten we in een nieuw pand. Onze studio bevindt zich naast én boven een paardenstal en is helemaal naar onze wens ontworpen en ingericht. Op de benedenverdieping een grote tafel met Giga tv-scherm voor meetings, presentaties, brainstormsessies en lunch. Ga je de trap op, dan kom in onze studio terecht. Voorzien van veel ramen voor natuurlijk licht, onze werkplekken, fotostudio, werkplaats en dakterras.

Omdat we de nieuwe studio graag aan je laten zien en met je willen delen, organiseren we af en toe een cursus of workshop. Ook delen we de ruimte met bedrijven die relevante cursussen geven of weten te inspireren. Ben je nieuwsgierig? Informeer naar de voorwaarden via info@hetspan.nl.