Online opvallen

Een originele website, bovenaan staan in Google en veel online bekijks

Of het gaat om een website, een magazine of een e-mailnieuwsbrief dat maakt ons niet uit. Met een team van adviseurs, vormgevers en webdevelopers vertalen wij jouw communicatiedoelstellingen naar visueel aansprekende online oplossingen.

Hiermee kun je aanzetten tot actie, meer naamsbekendheid creëren, fans aan je bedrijf binden, je vindbaarheid verbeteren of de traditionele website ombouwen naar responsive design; wij hebben in ieder geval alle expertise in huis.

Websites

Lekkere duidelijke websites

Het liefst maken we een website met een goede mix van informatie en actie. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk UX design zorgen we er voor dat een bezoeker snel en prettig bij de informatie of actie uitkomt waar hij naar op zoek is.

De website is de etalage van jouw onderneming.

Webshops

Jouw product in een Webshop

Het is makkelijk en leuk om je eigen webshop te runnen. Wij kunnen je daarbij helpen. Allereerst zorgen onze grafisch ontwerpers voor een uniek en professioneel design dat bij jouw webwinkel past. Zijn we het eens over de uitstraling? Dan gaan we de diepte in.

Producten toevoegen is heel gemakkelijk en de mogelijkheden eindeloos.

Online marketing

Een goede online strategie

Zorg ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is en vergroot je naamsbekendheid met een goede online strategie. Zo kun je je website koppelen aan Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter.

Online adverteren, SEO, social media, nieuwsbrieven, wij trekken alles uit de kast.

Online prestaties monitoren

SPANalytics Dashboard

Snel inzien hoe jouw organisatie online presteert en welke verbeteringen je het meest opleveren

Met het Dashboard van HetSpan.Online heb je de informatie uit o.a. Google Analytics, Online Advertenties, Zoekmachines, Facebook, LinkedIn en meer; gecombineerd op één gebruiksvriendelijk platform! Door jouw KPI’s en doelstellingen te verwerken in het dashboard heb jij in één beeld alle vitale statistieken tot je beschikking. SPANanalytics geeft inzicht in het bezoekersgedrag van je website. Analyseer hoe je verschillende marketingkanalen samenwerken om meer traffic binnen te halen én nog belangrijker: conversies.

Sociale media

Social media inzetten

We zoeken uit welke social media sites bij jouw doelgroep passen. Hieruit volgt een planning en wordt een voorstel gedaan hoe de social media kanalen gevuld kunnen worden. Het Span kan hierin coördineren en vervolgens content schrijven, vormgeven en plaatsen.

Hoe zet jij social media in om klanten te werven?

SEO & SEA

Goed vindbaar in Google

Goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google, wordt steeds belangrijker. Ook voor jouw website. Daarom passen wij tips en trucs toe om je website beter vindbaar te maken. Organisch door zoekmachine-optimalisatie, maar ook via Google Ads.

Zoekwoorden, SEO en SEA, paginatitel, meta -tag en meer

UX Design

Effectief en conversiegericht

Met User Experience (UX) Design verbeter je de gebruikerservaring en de effectiviteit van je website of applicatie. Door gebruik van statistiek, psychologie, analyse en onderzoek verzorg als het ware de architectuur en looproutes van het ontwerp.

Bereik meer conversie en een effectievere website of app.

“Marketing without design is lifeless, and design without marketing is mute.”